Baywatch

Baywatch

CDON
(over 3 dages levering)
Vi kender alle serien, historierne og de smukke mennesker, som elsker at løbe i slow motion. De passer deres arbejde som livreddere, og samtidig prøver de at løse deres personlige problemer sammen.

Emerald Bay hedder byen hvor Mitch er chef for det dynamiske hold. Samtidig er det er sæson for at kigge på nye livredderaspiranter. Alt er som sædvanligt.

Paradis perfekt!

Men der er onde kræfter, som arbejder for, at tingene skal ændres i paradis. Mitch og hans hold opdager, at der bogstavligt talt flyder hårde stoffer rundt i strandkanten, samtidig med betydningsfulde folk begynder at dø.

For at toppe op på Mitchs problemer så har hans overordnede besluttet, at livredderholdet skal se endnu bedre ud end før, og holdet skal derfor have en smuk, semi-populær og provokerende olympisk svømmer med som hedder Brody. Mitch har nok at se til.

Oplev årets komediefilm "Baywatch" med stjerner som Dwayne Johnson, Zac Efron, Priyanka Chopra, Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach, David Hasselhoff og naturligvis Pamela Anderson.
Forhandler Levering Gebyr Fragt Varens pris Total pris  
Maks 4 d. 0,00 kr 29,00 kr 99,00 kr 128 kr Til butik
Prisudvikling for bedste pris uden fragt
Prisbaskere
Debatindlæg