Logan Blu-ray cover

Vind "Logan" på Blu-ray eller DVD

14. jul 2017
- af Redaktionen

Oplev igen Hugh Jackman som Logan/Wolverine i den meget roste nye film, der er strøget ind på IMDb's Top 250 liste over alle tiders bedste film.

"Logan" foregår i en nærmere fremtid, hvor en træt Logan tager sig af en syg og svækket Professor X. Sammen med Caliban skjuler de sig ved den amerikansk-mexicanske grænse på en forladt fabrik.

Logans kræfter er aftagende og det kan han mærke. Hans forsøg på holde sig fra den eksplosive X-Men verden og sin fortid bliver midlertidigt sat på hold, da en ung mutant pludselig dukker op.

Hun har brug for at flygte. Hun har brug for hans hjælp. Mørke kræfter ser hendes eksistens som et eksperiment og ønsker at udslette hende.

Det bliver en uforglemmelig road-trip gennem land og by og ender med at have langt større omkostninger, end Logan nogensinde havde forestillet sig.
 
Oplev Hugh Jackman i den anmelderoste X-Men film "Logan". Patrick Stewart spiller igen Professor X, mens Dafne Keen spiller Laura. "Logan" er instrueret af James Mangold.

Logan Noir
Helt unikt for X-Men og en blockbuster-success som "Logan", udkommer titlen også i en sort/hvid version. "Logan Noir" har været vist i begrænset omfang i udvalgte biografer. Et artistisk tiltag instruktør James Mangold annoncerede i april - mest af alt for at sige tak til alle trofaste X-Men fans. "Logan Noir" udkommer som combo BD i sort/hvid version samt original i farve.

Vi trækker 2 DVD vindere og 2 Blu-ray vindere.


Deltag i konkurrencen ved at udfylde nedenstående formular.

Svaret skal være os i hænde senest mandag 14. august kl. 14.00.

Vinderne får direkte besked.

Se alle vores konkurrencer her

 

Deltag i konkurrencen ved at svare på følgende spørgsmål:

Hvem spiller Professor X i "Logan"?Vælg præmieAlle felter skal udfyldes, så vi kan sende præmien til dig, hvis du vinder. E-mail og adresse bruges kun i forbindelse med konkurrencen, med mindre du tilmelder dig et eller flere af vores glimrende nyhedsbreve.

Tilmeld dig samtidig et eller flere af vores nyhedsbreve