Ghost in the Shell Blu-ray cover

Vind "Ghost in the Shell" på Blu-ray eller DVD

9. aug 2017
- af Redaktionen

Se Scarlett Johansson og Pilou Asbæk i den fantastiske science fiction filmatisering af den ikoniske kult klassiker.

Scarlett Johansson og Pilou Asbæk har hovedrollerne i denne science fiction tegneserie-til-film transformation, "Ghost in the Shell".

Major (Scarlett Johansson) var ude for en alvorlig ulykke - hendes hjerne kunne reddes, men hendes krop er nu skiftet ud med den nyeste og mest avancerede cyborg teknologi.

Hun er nu en nærmest usårlig krigsmaskine og arbejder for en organisation, der kun har ét mål - at stoppe verdens værste og mest ekstreme cyber-forbrydere. Specielt de ekstremister der mener, at den teknologi, der har sikret Majors overlevelse, skal stoppes.

Kuze er den værste af dem alle. En ekstremistisk forbryder, der ønsker at stoppe den teknologiske udvikling. Da det endelig lykkes Major at stå ansigt til ansigt med Kuze, må hun stille spørgsmål ved hendes egen eksistens og sande, at hun har mere til fælles med Kuze, end hun nogensinde kunne forestille sig...

"Ghost in the Shell" er instrueret af Rupert Sanders, som har skabt en fængslende historie med godt skuespil og ikke mindst fantastiske og innovative special effekter.

Vi trækker 2 DVD vindere og 2 Blu-ray vindere.


Deltag i konkurrencen ved at udfylde nedenstående formular.

Svaret skal være os i hænde senest mandag 4. september kl. 14.00.

Vinderne får direkte besked.

Se alle vores konkurrencer her

 

Deltag i konkurrencen ved at svare på følgende spørgsmål:

Hvilken dansk skuespiller har en af hovedrollerne i "Ghost in the Shell"?Vælg præmieAlle felter skal udfyldes, så vi kan sende præmien til dig, hvis du vinder. E-mail og adresse bruges kun i forbindelse med konkurrencen, med mindre du tilmelder dig et eller flere af vores glimrende nyhedsbreve.

Tilmeld dig samtidig et eller flere af vores nyhedsbreve